torsdag den 23. februar 2012

Mine første RIGTIGE cupcakes :)

Skovbær/youghurt - cupcakes :)

Så fik jeg lavet mine første rigtige cupcakes:

I ovnen :)
Frosting in the making !
De blev da meget fine? :)
´
Mmh!

Opskrift
12 stk (jeg fik 13) :)

Kagedej:
- 2 æg

- 150g sukker
- 1 tsk vaniliesukker
- 1 dl vegetabilsk olie (jeg brugte bare rapsolie)
- 1 dl youghurt naturel
- 175g mel
- 1 tsk bagepulver
- 150g skovbær (dybfrost)

Frosting:
- 60g blødt smør
- 60g flødeost
- 50 g finthakket skovbær (presset igennem en sigte)
- 50g sigtet flormelis

- cupcakes/muffinforme

> Forvarm ovnen til 170grader. Beklæd en muffinform med papirforme (desværre ejer jeg ikke en muffinform, så brugte kun papirforme, hvilket er lidt uheldigt, da nogle flyder ud!). Rør æggene cremet med sukker og vaniliesukke og tilsæt derefter olie og yoghurt. Bland mel og bagepulver og rør det i massen. Fordel dejen ligeligt i formene, tryk nogle frosne bær ned i dejen i hver kage, og bag dem på midterste rille i ca 20min. Afkøles herefter på bagerist.

>Rør i mellemtiden indgredienserne til frostingen grundigt sammen, til der dannes en cremet masse. Hvis frostingen er blevet for blød, rør da yderligere flormelis i. Stil massen i køleskabet til den skal anvendes. Fyld derefter massen i en sprøjtepose med stor stjernetylle og pynt kagerne med den. Til sidst kan man bruge friske bær som pynt (det gjorde jeg ikke, som i kan se :))

De blev rigtig gode - desværre tror jeg ikke jeg fik nok af mine bær presset igennem sigten og ned i frostingen, så de smagte ikke så meget af bær. Opskriften er taget fra bogen ''Små søde Cupcakes og Muffins'' og var oprindeligt kun med hindbær, men da jeg lige havde skovbær blev det sådan. Jeg tror måske de ville være bedre KUN med hindbær, da de smager af lidt mere.

Men alt i alt en succes :) De var jo de første... Glæder mig til at prøve flere forskellige slags, og øve mig så jeg kan blive rigtig god - min søn skulle jo gerne engang synes at jeg laver den bedste mad i verden - og de bedste cupcakes ! ;)

Hip hip hurra !! :)

Så blev jeg 23!

Selvom jeg er 'træt' af at være blevet gammel, så var det altså en dejlig dag igår :) Jeg blev fejret i stor stil fra morgen til aften - det er nu godt nok at man får lov til det en dag om året.

Min dejlige mor og far havde bestilt tid til frisøren til mig, så jeg ENDELIG kunne få ordnet fuglereden - lækkert! Det var godt nok tiltrængt, og det går nok først helt på for en når man så ser resultatet - sikke en forskel! :)

Derudover fik jeg hele to stempelkander fra stelton - den ene regner jeg med at bytte til bodum keramikknive eller noget poul pava - stel :) Og et Patrice Barat Stjernetegn !

Fik også en taske og en cupcake-bog fra min søster og hendes kæreste - så der skal bages skovbærcupcakes idag! Hvis de bliver gode, kommer der billeder og opskrift ind senere :)


Billeder fra dagen :

Mit fine nye hår - jeg er yderst tilfreds!
Hvis i skal prøve en god frisør,
så tag ud til Pia BlaaBjerg i Thorup -
det er altså noget der dur ;)
Man går aldrig utilfreds derfra!
Da jeg nu alligevel var ved frisøren købte jeg
en lille fødselsdagsgave til mig selv :)
1 stk 'blå shampoo' og 1 stk oliemaske 179.-
Selvforkælelse og lækker hårkvalitet til mig!
Gaver, gaver, gaver ! I love it :)

----
Når man så bliver 1 år ældre, er det vel meget normalt at tænke lidt over det forgangne år - og hold da op for et år ! Først blev jeg mor, så blev jeg enlig mor - og hvad så nu? Det kommende år skal helt sikkert bruges på af finde fodfæste igen, at komme igang med studiet, få en 'rigtig' hverdag og nyde livet med min lækre søn <3

Og så bliver det spændende at se hvor vi er om endnu et år :)

God dag derude ! :)

mandag den 20. februar 2012

Tøseaften og drengehørm

Min weekend har været herlig - en god kombi af to verdener - pigernes og drengenes :)

Fredag aften stod den på hygge med mine skønne Aalborg-tøser :) Vi hyggede med mad, vin, smøger og sladder - præcis som i gamle dage ! :)

Maden blev vildt lækker - en pastaret med krebsehaler! Mnh! :) Denne får i selvfølgelig opskriften på nedenunder billederne :)

Pastaret - step 1 !

Pastaret - step 2!
Pastaret - step 3 = done ! :)
Læg forresten lige mærke til mågestellet - årh nice???

Opskrift: Pastaret med krebsehaler og grønt
Ingredienser , ca 4 pers.
- Frisk pasta
- Rødløg, 1 stk, mellemstort
- Forårsløg, 4 stk 
- Sugar snaps, en god håndfuld :)
- Frisk hvidløg, 2 fed
- Cherrytomater, en god håndfuld :)
- Hvidvin, en god 'sjat' :) (kan undlades)
- Madlavningsfløde, ½ l.
- Krebsehaler, 2 bøtter 'Royal Greenland' - kan ikke huske hvor meget der er i dem?
- Friskrevet parmasan
- Salt, peber - efter behag :)

> Rødløg, forårsløg og hvidløg pilles og snittes.
> Sugarsnaps og cherrytomater skæres ud.
> Alle løgene svitses på pande i olie.
> Sugarsnaps og cherrytomater kommes herefter på panden.
> En god sjat hvidvin hældes over alle grøntsagerne på panden imens den er godt varm.
> Herefter kommes fløden på panden og lad simre i nogle minutter.
> Imens kan pastaen koges.
> Krebsehaler kommes i til sidst, da de kun lige skal nå at blive varme - ellers svinder de ind!
> Smages til med salt og peber.
> Pastaen serveres vendt i saucen og med friskrevet parmasan.

Velbekomme :)
- opskriften er MEGET på slum, men prøv jer frem! :)
- Dild er fantastisk i denne ret også, men krebsehalerne smager allerede af dild, pga. den lage de ligger i :)

------------



Vores snyde-dessert - AMO chokolade cupakes! :)
Ikke ret gode - men bedre end ingen dessert ! Ha !

Sabinas 'lille pige' :) - selvfølgelig er hun også med til tøseaften! :)

Lørdag aften stod på øller, boksning go drengehørm ! :) Vildt fedt - man skal vel ha' lov at være en bums i ny og næ ! :)

torsdag den 16. februar 2012

Looking back...

Idag er det præcis 2 år siden min far fik en blodprop i hjertet, og præcis 1 år siden jeg fik at vide, at min søn skulle fødes med læbe-ganespalte...

Husker tydeligt den dag min far blev indlagt. Havde været i skole, og da jeg fik fri, havde jeg måske 10 ubesvarede opkald fra min søster og min mor. Jeg fik fat på dem og fik at vide at min far var blevet indlagt pga. blodprop i hjertet, at han var blevet opereret, og at han var vågnet igen. Han havde haft flere hjertestop undervejs, men klarede den til sidst. Da jeg kom op på Aalborg Sygehus Syd og mødte min søster i elevatoren var det første hun sagde: "Er du godt klar over hvor tæt vi var på at miste vores far idag"? Og nej - det var jeg faktisk ikke klar over, men det blev jeg der! Jeg græd, og var meget nervøs for at gå ind på fars stue og se hvordan han så ud - jeg ved ikke hvilket syn jeg regnede med mødte mig, men frygtede vel at se en meget syg mand. Og det så jeg også. Og en meget rystet, chokeret og træt mand. Vi sad der nogle timer og snakkede om tingene, jeg tog med min søster hjem og overnattede der. Husker tydeligt hvor meget jeg frygtede at han ikke skulle klare natten.
Sådan gik det heldigvis ikke, og hvor er jeg lykkelig for at jeg stadig har min far hos mig. Her til aften har vi delt en flaske rødvin og spist nogle røde bøffer - bare en af mange glade og hyggelige stunder, jeg slet ikke kan forestille mig at være foruden. Jeg elsker dig far <3

-----

Da jeg for et år siden tog på Hvidovre Hospital for at få lavet en 20 ugers scanning/misdannelsesscanning - ja, der var jeg overhovedet ikke nervøs. I mit hovede skulle jeg jo bare op for at høre kønnet. Vi kom derop, var glade og spændte - og scanningen gik rigtig godt! Vi fik at vide at vores barn havde et flot hoved, flot hjerte, 10 fingre, 10 tæer - alting var tiptop! Vi vendtede os en fint og frisk barn - og det skulle blive en dreng. Vi var glade og stolte, og tankerne sværmede om vores lille dreng. Sygeplejersken scannede lidt videre, og blev ved med at tale om et billede, hun var nødt til at få frem i profil. Jeg troede hun mente et billede hun ville printe til os, og da vi egentlig bare gerne ville ud og fortælle resten af verden at vi skulle have en dreng, blev jeg til sidst ret irriteret over hvor meget hun gik op i det billede. Til sidst blev vi ført ind i en anden stue, for derinde virkede scanneret bedre. "Come on" tænkte jeg - kan det ikke være ligemeget med det billede så? Jeg lagde mig op på briksen igen, fik scanneren på maven, og så var det sygeplejersken sagde: "Ja, jeg kan ligeså godt sige det med det samme - vi er ret sikre på at i skal have et barn med læbe-ganespalte". Mit hjerte gik i stå.. Lige der. Jeg er ikke sikker på hvad jeg følte og hvad jeg tænkte. Jeg vidste slet ikke hvad det havde af betydning, og hvad jeg kunne forvente.
Det er jeg blevet meget klogere på siden - heldigvis betød det bare at jeg skulle føde verdens mest fantastiske lille søn - smukkere end nogen anden jeg har set. Han fik lidt flere 'opstartsproblemer' end de fleste - men hvor har han klaret det helt fantastisk. Ligemeget hvilken udfordring han bliver sat overfor, klarer han det til et 12 tal. Magne, du er min lille superstjerne, min lille skat - jeg er så stolt af dig, - og jeg elsker dig højere end nogen anden!

Det blev lige et meget personligt indlæg - men det er disse to begivenheder mine tanker har kredset om idag. 16/2 er en ulykkesdato for mig - tydeligvis! - så har virkelig været nervøs idag.
Til min familie og mine gode venner - jeg elsker jer og håber i ved at jeg altid står bag jer!

onsdag den 15. februar 2012

Fanget på ''bøh-landet''...

Den sidste tid har jeg jo tilbragt i det nordjyske, og de sidste par dage har jeg været hjemme ved mine forældre - og dermed har jeg været fanget 7km væk fra nærmeste 'by'! :)
Af samme årsag har jeg ikke lige haft det helt vilde at blogge om må man sige - jeg går bare og hygger mig med min familie - og ikke mindst min dejlige dreng :)

En af de gode ting ved at kede sig en smule er, at så får man ordnet en masse praktisk og ting man ellers ikke ville få gjort:) - Jeg har lavet lektier, snakket med kommunen, bagt pizzasnegle til min bror, læst eurowoman og kigget lidt på nettet, hvilket gav bonus! Faldt over weekday's hjemmeside, og har aldrig brugt penge der før, men det kommer jeg da helt sikkert til i fremtiden! Dejligt tøj, dejlige priser - hvad skal jeg sige? Lige noget for mig ! :)

Her er lige et lille udsnit af nogle af deres ting, som jeg synes er superfine :)

Dejlige forårsting - mon jeg nogensinde tør snige mig ned i de hotpants ? :) Det er ikke lige det første man tænker på efter en graviditet, men måske til sommer :)

Nu glæder jeg mig bare til weekenden hvor jeg som nævnt igen skal se en masse venner og veninder, fordi jeg desværre må undvære lille Magne et par dage :)
Programmet er indtil videre tøseaften fredag, og bokseaften med en veninde og 'drengerne' lørdag :)

Imorgen får jeg heldigvis en veninde på besøg herude på bøh-landet :) Tak Sabina !! :)

mandag den 13. februar 2012

Magne :)

Det bliver bare et lille hurtigt indlæg idag, da jeg slet ikke har tid til at blogge når nu jeg endelig har fået min søn hjem igen <3

Selvom jeg har haft en dejlig weekend, så har jeg savnet ham helt utroligt meget... Ligenu sidder han og bidder i en gulerod og hygger sig, og så håber jeg han er med på at putte et par timer senere - der er ikke noget bedre end at sove med sin lille dreng :)

Han er sååå dejlig!

Ha' en god uge derude - næste weekend skal bettemanden igen besøge sin far og jeg skal bl.a. til tøseaften, så det glæder jeg mig til :)

søndag den 12. februar 2012

Ondt i håret ...

Av, av, av!!
Har godtnok haft ondt i håret idag! Havde jo nærmest glemt hvor forfærdelige tømmermænd er....

MEN intet desto mindre var det en virkelig sjov aften igår, og jeg synes den var alle tømmermændende værd! Det var rigtig skønt at være lidt ude, og intet mindre en fantastisk at se alle de skønne mennesker igen :)
Startede ud hos en veninde fra min gamle gym-klasse, og så videre til indflytterfest og til sidst i Gaden - selvfølgelig! ;) Og Gaden - det var rigtig godt at se dig igen !

Angående aftenens look, så endte det med at blive rigtig fint - fik endelig prøvet de krøller (yay!), og fik min GT skjorte i brug, og så købte jeg et par Caroline Flemming strømper, som også var vildt flotte - så længe de varede! Suk, jeg ødelægger altid, ALTID de sk*** strømper nærmest inden festen er begyndt!


Mit fine hår - virkelig en succes hvis jeg selv skal sige
det! Elsker krøller og det skal helt sikkert prøves igen.
Lavede dem dog med krøllejern frem for glattejern,
så måske jeg er nødt til at anskaffe mig sådan et! ;)

Aftenens outfit -
Skjorte GT 199.-
Strømper Caroline Flemming 129.-,
Stiletter, bianco, lånt af min søde veninde!

Igen - hvor har det dog været en herlig weekend - tak til alle mine venner og veninder <3

lørdag den 11. februar 2012

Shopping, venindehygge og mexicansk hyggeaften

Igår...

...var bare en dejlig dag! 
Startede ud med at drikke morgenkaffe med to veninder, hvorefter jeg mødtes med en tredje veninde til en mini-shopping tur - Yaay! Vi havde det så hyggeligt, og fik købt nogle gode ting, bl.a. den sorte GinaTricot skjorte fra forrige indlæg :) 
Derudover købte jeg også en anden skjorte og en bluse fra H&M, som blev aftenens outfit til mexicansk madaften :)

 Blå strikbluse, H&M 129.-
Blomstret skjorte H&M 149.-
Ørering pieces omkring 60kr for et sæt, 
- men da mig og min veninde mente vi kun ville bruge en
af gangen 'splejsede' vi :) Smaaart!

Et billede af min kære veninde og jeg (gammelt billede!)
^^Tak for igår ven ! :)


Mexicansk bord m. chili con carne, nachos, kyllinge-tortillas, 
ris, guacamole, creme fraiche, salsa, lime og CORONAS! x)
En af dagene må i lige få opskriften på guacamolen - den er særligt god ! :)

Det var vidst alt for idag - i aften gør jeg mit comeback i 'Gaden' - kan kun blive godt :)
Se med imorgen !! :)

onsdag den 8. februar 2012

Finally!!

YAY!
Imorgen ser det ud til at jeg ENDELIG skal ud og shoppe med en veninde - for første gang i hvad? 2 år ca? Tror ikke rigtig jeg har shoppet siden jeg var i London i Feb. 2010 :O Glæder mig sååå meget - ligeså meget bare for at lave noget tøsehygge :) For indrømmet, pengene er sgu små i øjeblikket så der bliver altså de billige steder jeg går hen imorgen, men det er altså også bedre end ingenting :)

Har lige skimtet ginattricot og h&m igennem for at se hvad jeg skulle kigge efter, og fandt dette:
Gina tricot 199.- - lang løs sort skjorte.
Et tip fra min søster, som var så venlig at fortælle mig at man ikke kan leve uden -
så sådan en må jeg heller anskaffe mig - når nu den er så billig :)
H&M Orange smykker- 39.- pr. del.
Meeeget billigt, men meeeget fint synes jeg - så det passer mig glimrende !


Og denne skjorte/vest også fra H&M til 129.-

 Hvor bliver det dejligt imorgen at kunne blogge om noget jeg rent faktisk har købt ! x)
^^Og så skal jeg ud og spise hos nogle venner så måske i er heldige at jeg også laver et ''Aftenens outfit'' - hvis jeg tør ! :)
+ Det er mig der står for maden, så måske i endelig også får lidt mad på bloggen :)

Og lørdag aften skal jeg i byen :O - så der kan i også se med :)
^^ Det bliver så godt ! Glæder mig til denne weekend!

Go' dag allesammen ! :)

1920'er kjoler :)

Efter at bloggen har stået stand by i en meget lang periode, fik jeg i morges lyst til at skrive lidt herinde igen! :)
Go' morgen Danmark lavede et lille indslag om 1920'er inspirerede kjoler, hvor de er skåret under hoften og jeg tænkte: "Yay - det er lige mig" og måtte straks igang med at kigge på nettet - og jeg fandt et par flotte eksemplarer:) (Hvis jeg selv skal sige det) :)

Ta' et kig med - jeg synes det er SÅ flot !
- og i det her forfærdeligt kolde vejr, er det altså lidt dejligt at drømme om sommer og sol, når vi forhåbentligt kan bruge kjolerne :)

Måske ikke vildt charleston-agtig, men den skærer det rigtige sted!
Så flot!

Min favorit! Den er virkelig flot!


French connection :)


Urban Outfitters - udgaven! :) Denne blev vist i Go' Morgen Danmarks indslag - og lige nu er den faktisk på udsalg ! :)