mandag den 20. februar 2012

Tøseaften og drengehørm

Min weekend har været herlig - en god kombi af to verdener - pigernes og drengenes :)

Fredag aften stod den på hygge med mine skønne Aalborg-tøser :) Vi hyggede med mad, vin, smøger og sladder - præcis som i gamle dage ! :)

Maden blev vildt lækker - en pastaret med krebsehaler! Mnh! :) Denne får i selvfølgelig opskriften på nedenunder billederne :)

Pastaret - step 1 !

Pastaret - step 2!
Pastaret - step 3 = done ! :)
Læg forresten lige mærke til mågestellet - årh nice???

Opskrift: Pastaret med krebsehaler og grønt
Ingredienser , ca 4 pers.
- Frisk pasta
- Rødløg, 1 stk, mellemstort
- Forårsløg, 4 stk 
- Sugar snaps, en god håndfuld :)
- Frisk hvidløg, 2 fed
- Cherrytomater, en god håndfuld :)
- Hvidvin, en god 'sjat' :) (kan undlades)
- Madlavningsfløde, ½ l.
- Krebsehaler, 2 bøtter 'Royal Greenland' - kan ikke huske hvor meget der er i dem?
- Friskrevet parmasan
- Salt, peber - efter behag :)

> Rødløg, forårsløg og hvidløg pilles og snittes.
> Sugarsnaps og cherrytomater skæres ud.
> Alle løgene svitses på pande i olie.
> Sugarsnaps og cherrytomater kommes herefter på panden.
> En god sjat hvidvin hældes over alle grøntsagerne på panden imens den er godt varm.
> Herefter kommes fløden på panden og lad simre i nogle minutter.
> Imens kan pastaen koges.
> Krebsehaler kommes i til sidst, da de kun lige skal nå at blive varme - ellers svinder de ind!
> Smages til med salt og peber.
> Pastaen serveres vendt i saucen og med friskrevet parmasan.

Velbekomme :)
- opskriften er MEGET på slum, men prøv jer frem! :)
- Dild er fantastisk i denne ret også, men krebsehalerne smager allerede af dild, pga. den lage de ligger i :)

------------



Vores snyde-dessert - AMO chokolade cupakes! :)
Ikke ret gode - men bedre end ingen dessert ! Ha !

Sabinas 'lille pige' :) - selvfølgelig er hun også med til tøseaften! :)

Lørdag aften stod på øller, boksning go drengehørm ! :) Vildt fedt - man skal vel ha' lov at være en bums i ny og næ ! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar