mandag den 30. april 2012

GaGa ohLaLa !

Nu må det gerne meget hurtigt blive 2. September 2012!!
^^Så vi kan komme til Born This Way Ball Tour! :D


Og når jeg siger vi, så mener jeg Sanne, Charlotte, min mini-me og hendes veninde! :) 
WAOUW hvor jeg glæder mig!

Jeg er jo så heldig at jeg fik billetten i barselsgave ! Så jeg skulle slet ikke bekymre mig om at skaffe billet - NICE! :) Jamen det bliver simpelthen så mega fantastisk. Man forventer intet mindre når det er selveste Lady Gaga!

Jeg var også med da hun var i DK i 2010, og hold da op hvor var det fedt - bl.a. derfor jeg har så høje forventninger til hende, for jeg tænker: "Det kan da KUN blive endnu vildere denne gang"!

Vi kørte selvfølgelig total Gaga-stil til koncerten
i 2010. Læderjakker, solbriller og coladåser i 
håret - nice one!
I år skal vi også klædes ud - min mini-me og
jeg skal være ''lille Gaga og store Gaga''
- altså i samme outfit. Vi har ikke helt valgt endnu, men 
vi tænker Judas-outfittet eller telephone-outfittet med 
det gule hår og kjoler med det amerikanske flag.
Hvad synes i er det fedeste Gaga-outfit?

Lige til afslutning -> Husk piger: 
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
You're on the right track, baby
You were born this way, born this way
 
^^Hun siger da noget, hende Gaga ;)



Madplan # 4

Så er jeg klar med endnu en madplan - er ked af at jeg er lidt lousy til at få lagt dem ud, men håber i kan bruge dem i nu får :)


Madplan:
Man: Leverpostejsmadder, haha! :) - I know, super super kedeligt, men vi havde altså en leverpostej der skulle spises (STOP MADSPILD, I ved..)
Tirs: Bagekartofler m. rest af kødsovs m. syltede hvidløg og cremefraichedressing
Ons: Tomatsuppe
Tors: Grøntsagslasagne - det er altid vildt smart at lave fiske- eller grøntsagslasagne dagen efter man har fået tomatsuppe. Så kan man nemlig bruge suppen som 'sauce' til lasagnen.
Fre: Karrykål med rejer
Lør: ''Tøm køleskab''
Søn: Laura's livret - whatever it is :) Søde Laura har lovet at kigge efter Magne imens jeg er til poledance, så har lovet at lave hendes livret som tak. Så nu venter jeg bare på at få at vide hvad det er :)


Indkøbsliste:
- hvidkål, gulerødder, æble, olie, rejer, tomatsuppe, squash, revet ost . Resten har jeg i forvejen! :D

POLEDANCE ROCKS!

.... men hold fast hvor er jeg ØM idag! Nøøøj...!


Igår var jeg til poledance for første gang, og det er f***** sjovt! Intet mindre. Hvem havde troet at jeg, Maiken, skulle blive forelsket i en sport?
Da jeg gik fra polestudiet var jeg helt oppe at køre - og jeg glæder mig sindsygt meget til jeg skal afsted igen!


Når det så er sagt, vil jeg også sige, at sjældent har jeg været så smadret i min krop. Av av av! Allerede efter første time har jeg slidmærker, brandsår mm. og dagen efter MEGET MEGET ømme muskler. Kan tydeligt mærke at jeg har brugt sådan ca. alle muskler i min krop, og særligt lår og skuldre/arme er ramt.


Et lille uddrag af mine skader SO FAR ;)





Men piger - prøv det! Det er smerten værd! :)



onsdag den 25. april 2012

I love (my) LIFE!

Så er jeg halvvejs igennem første uge tilbage på studiet!


Det er simpelthen helt fantastisk at være startet igen. Jeg elsker det! Er meget (MEGET) gladere for at være dyrlægestuderende nu end jeg var før min barsel. Jeg nyder for det første at bruge hovedet igen, og at tale andet end 'babysprog'. 
Dernæst er det også lækkert at kunne nå de fleste af dagens gøremål inden Magne skal hentes i dagpleje, så jeg har fri og tid til kun at fokusere på ham, i de timer jeg har ham hjemme. Førhen havde jeg altid noget i baghovedet når vi legede - lektier, rengøring eller andet praktisk. 
Når det så er sagt savner jeg min lille dreng, og specielt nu da jeg ved han skal hen til sin far i weekenden - hvor blev al min tid med ham af?? Han er bare hurtigt blevet så stor... Men som sagt, er det dejligt at være tilbage på LIFE. Jeg er nu en glad, studieaktiv dyrlægestuderende/single-mum, og Magne virker heldigvis også til at være glad for at gå i dagpleje. De hygger sig rigtigt, det kan jeg se når jeg afleverer ham og han stiller det største smil op for sin dagplejemor og det andet barn, hun har i pasning. - SKØNT! 

LIFE's gooooood ;)
- 1 stk glad dyrlæge-studerende!

-----------
En ny ting, jeg vil begynde at gøre på bloggen, er at lægge youtube link ud, til en sang, som jeg har hørt meget, - af den ene eller anden årsag. På den måde får i et lille indblik i de tanker og følelser, jeg ikke vil skrive helt åbent om.

I denne uge får i hele to links. Begge sange handler om pretty much the same thing...

"You took my heart, and you took my pride awa-a-a-a-y" ;)

"Should've known better - now I miss you, like sahara miss the rain"...




mandag den 23. april 2012

LOVE PÅ H&M!

Hvor er det fantastisk at der findes en butik, hvor man på en halv time, for 410kr kan få stillet sin shoppelyst bare en smule..  :)

Her er hvad jeg fandt idag, på vej hjem fra skole - et par dejlige sommer/basic-ting :)

Skjorte/vest 79,95.-
Ville egentlig have haft den i hvid - den den var udsolgt,
men så fandt jeg denne med leopard-mønster. :) 

Sommerkjole 129,00.-
Og så måtte det da egentlig bare godt blive 
rigtig sommer - andet kan den nemlig ikke 
rigtig bruges til, hehe!

Tubetop 79,95.-
Sidder rigtig godt, hjerteform for oven 
(det kan man ikke rigtig se på billedet)!

Top 69,95.-
Nederdel 49,95.-
Casual, simpelt, men lækkert! Nok det sæt, 
jeg er allergladest for. Og så til de penge.
Hurra!

søndag den 22. april 2012

Afsløring af teaser !!

Nu er jeg efterhånden klar til at indrømme det:


Jeg er f#&¤!^ng blevet medlem af dating.dk! - The word is out!!


Og ved i hvad? Det er faktisk slet ikke så slemt som man skulle tro :) Jeg må sige, at fordomme havde jeg nok af inden jeg tilmeldte mig. Jeg har svoret på livet nærmest, at jeg aldrig skulle komme dertil, hvor jeg var nødt til at bruge den slags sites for at møde nye mennesker. Men altså, så kom jeg til at snakke med en veninde om det, og ja - så tilmeldte vi os sgu en sen aften! Det var meget, meget mærkeligt at begynde at skrive med de første interesserede, men da jeg havde vænnet mig til tonen derinde, var det faktisk ok, og fandt hurtigt ud af at dating.dk er ligesom den virkelige verden, nemlig mangfoldig! :) Jeg må indrømme, at selvom der er nogle idioter i blandt fyrene derinde, så er jeg overrasket over 'udvalget'.. Pga. de omtalte fordomme jeg havde, regnede jeg nok liiidt med en lav standard, men har efterhånden fundet ud af at helt almindelige mennesker bruger siden! Hehe..
Jeg har endda også været på min første date - bumbum.. :) Der går nok lidt noget tid før det bliver helt naturligt for mig, at tage ud og mødes med komplet fremmede mennesker! Men det er da en oplevelse!
En ting, min veninde og jeg talte om i forbindelse med dating.dk er også, at man faktisk bliver lidt mere modig og frisk i den virkelige verden mht. dating og flirts, netop fordi man vænner sig til tonen på siden. I og med man overskrider lidt nogle grænser derinde, tør man måske også nemmere at overskride dem IRL. Og det kan der jo - højst sandsynligt - komme nogen endnu bedre ud af :)
Så piger (og drenge), hvis i har lyst, så tilmeld jer. Jeg mener i hvert fald ikke længere, at datingsites kun er for tabere - og jeg er ikke (længere) flov over at være bruger, hehe :) Man behøver jo ikke ligefrem søge den STORE kærlighed derinde, men måske bare en date og dermed en god oplevelse.
DO IT ! ;b


-------


Også lige lidt billeder fra weekenden:

Mine dejlige veninder fra efterskolen havde 
været i sommerhus i Løkken. hvor de laver verdens
lækreste bolcher, og en af pigerne, der også bor i 
Kbh, havde taget en pose med hjem til mig! Tak <3


Købte en opslagstavle i Netto igår, totalt 
godt køb - 30kr! Dejligt...


Og lørdag aften brugte jeg på at få orden
i mine skoleting, så jeg er klar, parat til 
skole-start imorgen tidlig, hvor min barsel 
officielt er slut. Jeg glæder mig!

Håber i får en god uge!

fredag den 20. april 2012

Mission 'Ny Garderobe' failed..

Åh hvor var jeg klar imorges! Jeg tog ud af døren, afsted med næsen mod strøget, med en klar og tilrettelagt plan over hvor jeg skulle hen, hvad jeg skulle kigge efter og ca. hvor mange penge jeg kunne bruge (ca!!). Målet var alle highstreetbutikkerne, eftersom første prioritet er at få en god basisgarderobe igen, og så kan jeg senere hen begynde at købe mere særlige, lækre ting.. Som jeg sagde til min veninde inden vi skulle afsted: "Vi går efter hverdagstøj - men alligevel lidt lækrere end helt almindelig hverdag"!
Der var simpelthen så mange ting jeg synes jeg havde brug for/havde lyst til at eje: Varme trøjer, cowboyshorts, en fin hvid sommerskjorte, støvletter, en sort hat, en spencer jeg har set i H&M, nogle lækre hverdags t-shirt - og jeg kunne blive ved.
Desværre skete der det, at Magne-musen blev træt at at være i dagpleje :( Stakkels pus, han savnede sin mor - så shopping må blive en anden dag! Måske tager jeg allerede afsted på ny imorgen :)


Nåede dog at købe nogle lækre shorts:


Pieces 229.95

Til aften tog en veninde, Magne og jeg på YAYA running sushi i Brønshøj - vi trængte til en hyggelig aften og noget quality time!





onsdag den 18. april 2012

Madplan # 3

Lige en hurtig madplan for resten af ugen - ved godt jeg sprang sidste uge over, men der var jeg simpelthen så optaget af eksamen!

Madplan - resten af uge 16!
Torsdag: Rodfrugtemix og nuggets - ja jeg ved det godt, ringe mad, men af en eller anden årsag er min fryser fyldt med nuggets, og nu skal de altså væk!
Fredag: Kyllingelasagne
Lørdag: Stegte grøntsager og ris med østerssauce (snydeversionen)!
Søndag: rester fra fredag og lørdag / tøm køleskab.

Indkøbsliste:
lasagneplader, tomatpure, revet ost
- resten er noget jeg har hjemme i forvejen! Hvor herligt!

Oldie, but goodie :)

HVOR VAR JEG HELDIG IGÅR...!
Skulle til min morfars 80 års fødselsdag, og da vi parkerer bilen udenfor deres hus, opdager vi, at de har smidt denne lækre lædertaske ud - en lædertaske, som min mor også ejer, og som både min søster og jeg forgæves har prøvet at lokke fra hende i evigheder.
Den er gammel og slidt og skal helt sikkert have en kærlig hånd, men hvor er det da en fed taske. Når først den har fået den helt store tur, så bliver den et af mine kæreste ejendele! Er jeg helt HELT sikker på. Og hvor var det dog heldigt at den ikke nåede at ryge med skraldemanden - det var som at finde en gammel skat, og er så lettet over at have 'reddet' den i tide. Så nu er det kun min søster, der må plage min mor om hendes taske :)


Er den ikke fantastisk flot?
^^Men hvad tror i man gør ved sådan en
for at få det bedste ud af den? Hvad kan
redde den så den bliver endnu finere?

mandag den 16. april 2012

Billed-update !

Igen har jeg ikke lige fået blogget i en længere periode. Sorry, har åbenbart perioder, hvor jeg er ekstremt dårlig blogger ! :) Denne gang 'blamer' jeg eksamen - en hård omgang med tonsvis af læsning når bettemanden var lagt i seng ...
Nu får I i hvert fald en lille billed-update:


Har haft veninder til læsning 9 ud af 10 aftener den seneste tid
- der blev drukket MEGET kaffe, og ind imellem havde vi også
brug for lidt til den søde tand for at holde gejsten.
Derfor bagte jeg æble/kanel-muffins med creme fraiche til. Mums..

Fik tid til at gøre mine go-card billeder færdige!
Er rigtig glad for resultatet (og bonus at de dækker de
grimme huller i væggen)!!


Efter eksamen var overstået torsdag, tog jeg fredag hjem til Nordjylland
for at aflevere Magne ved sin far, og holde barnefri weekend.
Selvfølgelig stod den på en tur i Gaden med tøserne.
Her er lige et par billeder af outfit + make-up og hår. :)
Lørdag var 'stille lørdag'.. Her et billede fra en stille gade i Aalborg,
hvor jeg sad og hang ud med en veninde,
inden jeg tog hjem i hendes lejlighed HELT ALENE, bare for at slappe
af og hygge mig. Stilhed er faktisk ret fantastisk!
...og et lækkert karbad lørdag, så jeg var klar til at få hvilet ud,
og sove godt og længe, inden jeg skulle hente min dreng søndag!
Dejlig weekend :)


mandag den 2. april 2012

Bazar

Købte et Baza-mag idag, for at få lidt inspiration!
Og det første jeg faldte over var selvfølgelig noget der kunne ædes ;)
..og lækre jeans fra Maison Scotch, 975.-
...Kjole fra Vila, 249.-

...Stjernekjole fra The Wardrobe, 949.-
Og så er det da bare så sjov en artikel/klumme,
der er bagerst i bladet.
"17 tegn på du virkelig trænger til sex"
Jeg giver jer det sjoveste tegn:
"Du er ca 20 sekunder om at ondolere en
Twister, som i øvrigt er blevet din nye
yndlings-is" ;)
HAHAHA!

Det er et godt blad denne gang !! :)

Endnu en 'barnløs' weekend :)

Så blev det igen tid til en barnløs weekend, hvor jeg havde mulighed for at gøre lidt af det, jeg ellers ikke har tid til!

Fredag...
...aften efter Magne var blevet hentet gjorde jeg mig istand til en aften ude, og mødtes først med en veninde på 'Flyvefisken' - en thairestaurant, der ligger på hjørnet af Studiestræde og Larsbjørnstræde. Virkelig, virkelig lækker mad - kan jeg helt klart anbefale. Og hyggelig, meget lille og intim stemning - helt sikkert anbefalelsesværdig!
Herefter drog vi videre mod L.A. fredagsbar på Heidi's beerbar. Desværre kom vi lidt sent, så de fleste var gået hjem, men vi blev da introduceret for lidt forskellige medlemmer - så det var godt nok! Nu er der ligesom hul på det ;)
Til sidst var vi et smut i Pumpehuset, hvor der var en slags bandbattle, og vi kom for at stemme på New TV Wonders - så nice! Hør dem, og støt dem på deres vej frem!
Sidstenævnte har jeg lidt billeder fra - de kommer her :) ->
New TV Wonders

Vi satte os på trappen så vi fik godt udsyn! ;)

Stemmesedlen!
Lørdag...
...blev endnu en dag fuldt med studier - cellebiologi, for at være helt præcis! Fy for en skefuld - og så ovenpå en aften i byen? Suk.. But again - sådan er det jo at være studerende! Vi sad 3 piger sammen, og er sgu ret stolte af os - vi gjorde det godt, og fik udrettet noget - det kan i jo se på billederne her: ->
Opskriften på at blive skør i hovedet!

Tak Gud, for at der findes så fine
film og tjenester på nettet, der gør det
en smule nemmere at finde hoved og hale
i cellebiologien, tak!

Et lille indblik i mine egne noter - ved ikke hvad det er
med alle de forskellige farver - det gør det altså bare lidt
nemmere at holde overblikket. For ikke at forglemme, at
det også gør det hele en smule hyggeligere :)


Søndag...
...skulle egentlig have stået på mere læsning, og det blev også til lidt, men ikke helt så effektivt, som man kunne have ønsket. Vi var vidst stadig lidt bombede oveni knolden efter lørdagen.

Og!
Tease - tease - tease: Denne weekend blev også weekenden hvor jeg gjorde noget helt nyt, noget jeg ALDRIG havde forestillet mig jeg skulle gære, noget der eventuelt kan blive til nogle gode historier på bloggen i fremtiden OG noget jeg stadig er lidt wierd about. Så andet end en lille teaser får i ikke i denne omgang - sorry ! :D