Karrykål med rejer, 4 pers.
(Opskrift fra Rema1000-app!)
Ingredienser
500g hvidkål
3 store gulerødder
2 store løg (jeg brugte rødløg)
1 æble (jeg brugte et grønt)
2 spsk olie
1 1/2-2 spsk karry
3dl grøntsagsbouillon
500g rejer (jeg brugte tigerrejer)
Som tilbehør: ris
Fremgangsmåde:
Snit hvidkål, gulerødder skrælles og skæres i tynde snitter. Løg hakkes, og æblet rives groft. Fedtstof smeltes i wok og karry, løg og æble svitses. Hvidkål og gulerødder tilsættes og svitses med, herefter kommes boullin i og det snurrer under låg ca. 10min. Rejer tilsættes og varmes igennem ca. 1 min. Retten smages til med salt og peber, og serveres med ris.
Her er lidt billeder af mit forsøg :)
Retten smagte rigtig godt, og
må jo være rigtig sund!
---
Søndag var jeg sammen med min søn og min veninde på gå-tur på Assistenskirkegården. Det er jo et af de mange lækre grønne områder i Kbh og så hyggeligt og lidt 'skatte-jagts-agtigt' at gå rundt og lede efter kendtes gravsteder.
Her er lidt billeder:
H.C Andersens gravplads
Bare et lille stemningsbillede :)
Håber i har haft en god weekend kære læsere :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar